EKSKLUZIVNI INTERVJU: Sajfer po prvi put o RAZVODU sa Lelom i to u periodu kada je napravio VANVREMENSKI USPEH
Foto: Privatna arhiva

EKSKLUZIVNO

EKSKLUZIVNI INTERVJU: Sajfer po prvi put o RAZVODU sa Lelom i to u periodu kada je napravio VANVREMENSKI USPEH

Kralj trendinga je sada ekskluzivno za Espreso portal progovorio o velikom uspehu koji je ostvario, kao i o jednoj veoma neprijatnoj situaciji

Objavljeno: 12:18h
Milica Stanimirović

Sajfer je svakako jedan od najbrže rastućih izvođača današnjice koji je uspeo da osvoji srca mnogih Balkanaca. Počeo je u Sarajevu, a o njegovom uspehu sada bruje sve zemlje regiona, ali i šire.

Sarajevski reper Adnan Nikšić je izdao album pod nazivom „Anima“ i koji se sastoji se od 9 pesama. Prvih 5 koje su nedavno ugledale svetlost dana i već postale ogromni hitovi. Kralj trendinga je sada ekskluzivno za Espreso portal progovorio o velikom uspehu koji je ostvario.

"Dešavalo se da sam govorio da ću poludeti od stresa, ali imao sam želju i eto ona se privela kraju. Sve su mi pesme drage, to je bukvalno kao da pitaš koje dete više volim. Kodeks me iznenadila, jer je to bilo za stare ljubitelje repa, a prošla je odlično", počeo je Sajfer za Espreso pa otkrio kako reaguje na veliki uspeh svog albuma:

"Još sam pod jakim utiskom, telefon ne prestaje da mi zvoni".

Veliki uspeh
Veliki uspehfoto: Privatna arhiva

Koliko je postao bitan i uticajan govori i činjenica da su nejveća imena rep scene želela da rade sa njim. On je na svoj album pozvao ekskluzivne goste koji su rado prihvatili poziv ovog rep umetnika. THCF, Jala Brat, Buba Corelli, Kali i Grše su ovaj poziv oberučke prihvatili.

Budući da znamo da je veliki prijatelj Bube i Jale, zanimalo nas je i kako su oni reagovali na Sajferov uspeh.

Slika sa snimanja spota
Slika sa snimanja spotafoto: Privatna arhiva

"Jala i Buba su puni podrške. Ljudi me sada kritikuju jer me ima najmanje u pesmi koju sam snimio sa njima. Kažu da sam imao tremu kada sam snimao sa njima. Zapravo, to nije tako. Ja sam čovek bez kompleksa, i dok smo radili pesmu "7ice" imali smo zaista jako puno teksta. Ja sam rešio da svoj deo skratim, da ne bi pesma trajala 5 minuta. Samo sam se prilagodio. Oni su mi najveća podrška, od svih kolega", otkrio je reper za naš portal pa progovorio i o saradnji sa srpskim rep dvojcem THCF:

"⁠Oni su lagani, kulturni, sa njima bih svaki dan mogao da radim. Veliki pozdrav za moju opuštenu braću sa kojom sam kliknuo odmah. Pesma je bukvalno nastala za 2 dana".

1 / 8 Foto: Privatna arhiva

Kako sreća uvek ne ide sama, desila mu se i jedna neprijatnost nakon velikog usoeha albuma. Bosanski mediji su umesto o velikom uspehu ovog repera pisali o njegovom razvodu od supruge Lele, što ga je izuzetno pogodilo.

On je sada po prvi put ekskluzivno za Espreso progovorio o tom periodu.

"Supruga i ja smo imali razmirice koje su normalne za svaki odnos, svaki brak. Samo što moja žena luda nije razmišljala u ljutnji i sve to nas je dovelo do ovoga (smeh). Iskreno sam se naljutio na novinare kojim uvek izađem u susret. Oni nisu jednom objavom dali značaj mom albumu i uspehu, ali su razvlačili nas dvoje kako se razvodimo. Malo je profesionalaca kao ti (smeh)", počeo je Sajfer pa dodao:

1 / 9 Foto: Privatna arhiva

"Sve je ok sa mnom i sa mojom Lelom. Previše stresa i nesuglasica u poslu dovelo je do svađe koja je trajala par dana. Lela je malo ekstremna u svađama pa i sama zaslužna za ovo što se piše sada".

Reper je za kraj našeg razgovora otkrio na šta je veoma poseban.

"Ponosan sam ⁠na svoju publiku koja me baš voli."

Podsetimo, publika vrlo dobro zna koliko važnu ulogu Lela ima u njegovom životu, kao i da mu je veliki prijatelj, ljubav, supruga ali i menadžerka.

Oni su jednom prilikom za naš portal progovorili i o svom upoznavanju. Sve o tome možete pročitati OVDE.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:42

Glossy lično - Jala Brat i Buba Corelli: Ovo niste SIGURNO znali o njima

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.